Cautare

2392 de rezultate pentru "accidente in cluj" (2.81 secunde)
REZUMAT | CFR Cluj - UTA 0-0. Echipa lui Petrescu nu mai bate pe nimeni, patru egaluri in 2022 Liga I, sezonul 2021-2022 Etapa a 25-a CFR Cluj:
Primaria Cluj-Napoca ofera 10.000 de lei pe post de IT-ist. ... Salariile IT-istilor din Cluj sunt mai mari decat cele din Bucuresti.
Universitatea Craiova a invins in prelungiri CFR Cluj cu scorul de 3-2, in etapa a patra din play-off-ul Ligii 1. In urma acestui rezultat, raman doar opt puncte intre CFR Cluj, liderul clasamentului, si echipa de pe locul doi, FCSB.
Duelul dintre CFR Cluj si FCSB s-ar putea dovedi decisiv in cursa pentru titlu, in cazul in care gruparea din Gruia va obtine toate cele trei puncte, sau, daca ros-albastrii s-ar impune, finalul sezonul va fi unul "incendiar".
Ziceam intr-una din zilele trecute ce e in neregula cu tara asta. Sunt in neregula anumiti oameni, conceptiile lor, comportamentele lor deviante, lipsa lor de bun-simt, de patriotism, acel simtamant de "hai sa facem ceva bun si pentru tara asta de romani vai steaua lor"...
Dinamo Bucuresti risca sa retrogradeze in premiera in Liga 2, dupa esecul din mansa tur a barajului cu Universitatea Cluj, scor 0-2, la Cluj, in direct pe Digi Sport 1.
Superliga, etapa a 6-a U Cluj - Sepsi OSK 0-1 A marcat: ... U Cluj: Gorcea - Romeo, Ilie, Ispas, Parvulescu - Bic, Romario, I.
Superliga, etapa a 7-a FC Voluntari - U Cluj 0-0 Echipele de start: ... Popescu U Cluj: Gorcea - R. Romeo, Pitian, Ispas, Briceag - Bic, Pires, I.
Meciul dintre CFR Cluj si FC Voluntari, din etapa a opta a Ligii 1, s-a terminat cu victoria gazdelor fara drept de apel, scor 4-0. Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul celor de la CFR Cluj, a tras concluziile la finalul meciului din Gruia cu FC Voluntari.
Nu mai putin de patru echipe din autoproclamat valoroasa Liga a lui Mitica au iesit pentru a se duela in Europa, iar macar doua dintre acestea, CFR Cluj si Steaua, era de asteptat sa faca instructie cu niste adversari modesti.
CFR Cluj - Universitatea Craiova 2-0 Etapa 10 / Superliga Sezon 2022/2023 Au marcat: ... CFR Cluj: Scuffet - Cr. Manea, Kolinger, A.
Dupa multa vreme, ora exacta nu mai este data in toate domeniile de Bucuresti. Chiar daca in capitala se iau decizile politice si se numara banii, fotbalul de club isi potriveste ceasul dupa Cluj.
Un incendiu a izbucnit in baia sectiei de pediatrie a Spitalului pentru Copii din Cluj. ISU Cluj: "A fost activat planul rosu de interventie".
U Cluj a pierdut duelul cu Sepsi, scor 1-2. La flash-interviu, Alexandru Chipciu (33 de ani), jucatorul lui U Cluj, a rabufnit.
Superliga, etapa a 22-a U Cluj - FC Voluntari 2-1 (1-0) Au marcat: ... Universitate Cluj: Iliev -Ilie, Miron, Ispas- Vladoiu, Bic, Remacle, Oancea- Chipciu, Thiam, Stoica FC Voluntari:
Chiriile din Cluj au avut cele mai mari cresteri, intre 12-15%. Preturile chiriilor din Cluj le-au ajuns din urma pe cele din capitala. Chiriile din Cluj au avut cele mai mari cresteri, intre 12-15%.
Cluj:
Superliga, etapa a 27-a U Cluj - FC Botosani 2-0 (1-0) A marcat: ... U CLUJ: Gorcea - Martic, Pitian, Miron, Goranov - Bic, G.
Trafic rutier in conditii de iarna in 11 judete. ... Carla Dinu) Circulatia auto se desfasoara joi dimineata in conditii de iarna pe mai multe drumuri din judetele Vrancea, Buzau, Dambovita, Brasov, Valcea, Gorj, Cluj, Harghita, Neamt, Prahova si Arges.
Sepsi - CFR Cluj 2-2 Superliga, etapa a 29-a Au marcat: ... Cristiano Bergodi CFR Cluj: Scuffet - Braun, Kolinger, Yuri, Camora - Deac, Boateng, Muhar, Krasniqi - Janga, Petrila Rezerve:
google-analytics.com